MISSIÓ, VISIÓ I VALORS

QUÈ ÉS WELLWO?

WellWo és molt més que un conjunt d’eines i recursos per a millorar la salut i el benestar en les organitzacions. Som una comunitat de persones apassionades i compromeses amb abordar tots els aspectes necessaris per a fomentar un benestar integral en la societat.

MISSIÓ

La missió de WellWo és construir una cultura sòlida de salut en les organitzacions, fomentant un equilibri adequat entre la vida laboral i personal. Ens comprometem a cuidar a les persones de manera inclusiva i sostenible, proporcionant un servei complet de benestar integral. Inspirem i motivem a les persones a millorar la seva qualitat de vida, col·laborant amb les organitzacions per a crear entorns feliços i col·laboratius, on cada individu pugui aconseguir el seu màxim potencial.

VISIÓ

La nostra visió és ser la plataforma líder a nivell nacional i internacional en serveis de benestar corporatiu, mitjançant la creació d’eines tecnològiques i innovadores que millorin la vida de les persones. Ens comprometem a construir una societat millor, proporcionant un espai on aprendre, inspirar i brindar suport mutu en el camí cap al benestar, mentre acompanyem a les organitzacions en la creació d’entorns saludables.

VALORS

Els nostres valors fonamentals inclouen el compromís i la responsabilitat, generar un impacte positiu, la col·laboració i el treball en equip, la integritat i la confiança, l’enfocament en les persones, la qualitat en el servei, la diversitat cultural i generacional, la innovació i la creativitat, la passió pel benestar, el respecte, l’aprenentatge, la perseverança i la valentia. Aquests valors són els pilars que ens guien en la nostra empresa.